Hunat Hamamı: Hamam,çifte hamam olarak kurulmuştur. Hamam devamlı kullanıldığından giriş ve soyunma yerlerinde yapılan tadilatlar ve onarımlar burada büyük değişikliklere neden olmuştur. Hamam Selçuklu Çağı mimari özellikleri taşımaktadır. Şu anda faaldir.
Sultan Hamamı: Seyid Burhaneddin Bulvarı üzerindeki dış kale surlarının iç kısmındadır. 1205 tarihinde, Selçuklu Hükümdarı I.Gıyaseddin Keyhüsrev’in kız kardeşi Gevher Nesibe Sultan tarafından inşa ettirilmiştir. Zaman zaman onarım gören Sultan Hamamı günümüzde kapalı bulunmaktadır.
Kadı Hamamı: Cami Kebir Mahallesinde Ulu Cami karşısında olan hamam 1542 yılında yaptırılmıştır. Kubbeli bir hamamdır ve kubbesi son zamanlarda tamir görmüş üzerinde küçük pencereli silindir şeklinde, üstü yarım küre ile kaplı bir kulesi vardır. Hamam bugün hizmete açıktır.
Selahaddin Hamamı: Kiçikapı meydanında bulunan hamam, halen kullanılmaktadır. Banisi ve inşa tarihi bilinmemektedir. Ancak, bazı araştırmalar hamamın 1359 tarihinde Erteane Beyinin oğlu Mahmut Bey’in Atabey’i tarafından yaptırılmış olduğu ileri sürülmektedir.
Deveci Hamamı: Büyüksöğütlü semtinde bulunan Deveci Hamamı’nın yapılış tarihi ve kimin yaptırdığı hakkında bilgi yoktur. Eserin 1730 tarihinde vakfiyesi bulunmaktadır. Eski olmasına rağmen halen kullanılmaktadır.
Cafer Bey Hamamı: Eradna oğullarından ve 1355’te Kayseri Emiri olan Cafer Bay tarafından 1351 yılında inşa edilmiştir.
Gülük Hamamı: 1334 yılında Gülük Şemseddin Bin Alameddin tarafından yaptırılmıştır. Gülük Caminin kuzeyindeki bu hamam, yılların tahribatı ve ilgisizlik yüzünden tamamen ortadan kalkmış durumdadır.
Birlik Hamamı: Hacısaki Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Birlik Sokağında vaktiyle yapılan hamamın bugün ancak çok az kalıntılarına rastlamak mümkündür.